top of page

Why i quit trying.. Miks ma lõpetasin üritamise ja hakkasin lihtsalt Olema

Tagasi vaadates näen, et alateadlikult ja mingil määral ka teadlikult olen ma püüdnud lihtsalt hakkama saada. Olen otsinud erinevaid viise kuidas midagi luua mis mulle ja teistele sobiks. Reeglid kuidas firmat luua, reeglid kuidas olla professionaalne, reeglid kuidas turundada. Sellega kaasnes võrdlemine ja ausalt öeldes ebamugavus ja massi sulandumine. Kus Mina siin kõiges selles olen? Ja igakord kui hakkas hästi minema, ma lihtsalt sõitsin selle laine peal väga sellele mõtlemata, et mis ma nüüd tegin siis, et järsku hakkas paremini minema.

Kuuvalguses on nüüd juba 5 aastane ja selle aja jooksul olen ma püüdnud, üritanud teda mahutada kuskile raami mis oleks kollektiivselt mõistetav ja vastuvõetav. Kuidas ma ütlen kiirelt ja lihtsalt millega ma tegelen kui see nii suur ja lai..ja tegelikult üldse tajutav miski. Ja need hetked kus ma pole üritanud mitte midagi, pole klammerdunud mingi tegevusviisi külge, on olnud just need hetked kus ise end kõige vabana tunnen.

Ja siis ükshetk ma muidugi hammustasin selle läbi ja muutusin teadlikuks sellest, et minu spirituaalne impeerium mis on KuuValguses, on ka elusolend. Ka tema hingab ja ON, ta on energia, ta olen mina. Ja me kõik püüame sobituda vähesel või suurel määral, kuid tõde on see, et igaüks meist ja kõik mis me loome on loodud meie unikaalsete koodidega. Koodidega mida saab kogeda, mitte raami panna ja anda allaneelatav nimetus. Kuidas sa annad nimetuse millegile mida sa nii loomulikult teed?

Niiet ma lõpetasin ’’üritamise’’, püüdmise kuskile kategooriasse sobida ja küsisin. Mida mulle meeldib teha, miski mida ma teeksin koguaeg, olenemata rahast ja ajast. Mida pisikesele Karolinile väiksena teha meeldis. Ehk siis milline olen mina oma loomulikus olekus.

KES OLED SINA teistele inimestele, kui oled nähtav?

KES SA OLED väärtuse loojana?

KES SA OLED, KUI SA EI PEA OLEMA?

KES SA OLED, KUI TEISED EI HINDA?

Kui ma kõigil nendel küsimustel endas maanuda lasen siis endalegi üllatusena ma olen koguaeg üks. Ma olen energia, ma olen kogeja, tajuja, terava pilguga vaataja, tõe vaatleja hetkes. Ma loon oma koodidega ja puhta kohaloluga ruumi mis purustab illusiooni, mis toob sind praegu siia, kogema seda ilu ja armastust mis on tõde sinu sees.Minu koodid avavad Sinu tuuma kui sa oled nõus sinna minema. Ma toon hinge taas siia mängima ja kogema armastust, olles lihtsalt mina ISE. Olles lahtiühenduses kõigest kuid samas kõigega ühenduses. Olles südames kohal ja alati mina ise. See energia on kujuta, kujutelmatu aga samas kogetav kõikjalt. Jah ma olen valinud nime oma nime juurde, sest selle energia tundub mulle hetkel kõige tõesemana kuid see ei tähenda, et see ei või alati muutumises olla. Olles teistele nähtav olen ma energia ja koodide kogum mis neid kutsub ja nad ei tea ka ise miks neid kutsub..see on maagia mis ühendab. Ma tahan alati olla kõige tõesem energeetilisem väljendus tõelisest endast.

Ja kogedes seda sügavat tõde enda kohta, ma ei PÜÜA olla vaid ma lihtsalt OLEN. Tead kui vabastav see on, kui sa vabastad end vanglast kuhu ise oled end pannud. See on uus mängumaa kus ma tahan veel enam teada milleks minu puhtad koodid võimelised on. Mis muutuseid need inimestes esile kutsuvad, mida ma oma elus olen võimeline looma.

Ma näen kuidas pisike Karolin, kelle puhas olemus ja koodid polnud ühiskonna poolt veel vormitud, pani inimesi alistuma oma tõelisele olemusele. Inimesed avanesid ülikiirelt minu juuresolekul, nad nutsid ja avasid oma tuuma..iseendale. Viie-kuue aastase lapse kohalolu ja energia pani inimese nutma ja alistuma tõelisele endale, sellele tõele nende sees mis karjudes tahtis välja tulla.

Ja ma näen seda ka täna, olles need koodid taas omaks võtnud. Ma ei aja teadlikult oma pilguga inimesi nutma..vaid need on minu koodid mida inimene vastu võtab ja tunneb kus ta endale valetab ja end sügavuti omaks ei võta.

Niiet..ma ei püüa enam olla mitte miski ja ma ei püüa kedagi aidata või midagi vägisi luua. Ma lihtsalt OLEN ja see on piisav. Ja need inimesed kes on nõus mu koode vastu võtma, nendega me kohtume niikuinii. Vabalt, kerguses, hoitud ruumis kus sa saad avaneda ja NÄHA END ilma igasuguse etteheiteta. Sest see puhas tõde kes sa oled, on hinnalisem maailmas.


Ühed oluliseimad väärtused minu jaoks on vabadus ja avatus. Ja see vabadus ning avatus peab kõigepealt avanema sissepoole. See on see mida mina näen ja avan. Milline on sinu TUUM. Ma tahan, et ka sina ise näeksid kui kaunis see on. Potentsiaali on mõtetu niisama vaadata kui seda omaks ei võeta.

Kui sa suudad omaks võtta, et sa juba OLED piiritu armastus ja sa oled nõus kogema milleks sinu koodid siin maailmas võimelised on..see on tõeline vabadus. Lase kõikidel müüridel ja uskumustel maha langeda ja küsi endalt..kes sa oled..kes sa oma tuumas tegelikult oled!
bottom of page